Prva godišnjica rada ženama zaposlenima u Projektu Ispunjena želja

imp

Prije godinu dana s radom su započele žene zaposlene u Projektu Ispunjena želja, projektu kojeg provodi Društvo Doro.
Obljetnica je obilježena uz radni sastanak na kojem se razgovaralo o tome kako na još bolji način pružiti pomoć krajnjim korisnicima.
Društvo Doro je prije godinu dana započelo i s podjelom paketa higijenskih potrepština za krajnje korisnike, koje dobiju na mjesečnoj bazi kako bi im se olakšao kućni budžet i kako bi zaposlene žene imale sve potrebno za kvalitetno obavljanje svog posla.

društvo doro 1
10 gerontodomaćica zadnjih godinu dana pruža pomoć i brine za više od 70 starijih i nemoćnih osoba. Projektni tim redovito obilazi zaposlene žene te krajnje korisnike kako bi se uvjerili da su žene zadovoljne na svom radnom mjestu, kao i korisnici s primljenom uslugom.
Projekt je osmišljen kako bi se poboljšao položaj žena na tržištu rada a ujedno i povećala kvaliteta života krajnjih korisnika.
Društvo Doro ovaj projekt provodi u suradnji sa svojim partnerima Hrvatskim zavodom za zapošljavanje, područni ured Sisak i Centrom za socijalnu skrb Sisak. Projekt iz poziva Zaželi je vrijedan 2.231.675,00 kuna, a sufinancira ga EU iz Europskog socijalnog fonda.

najčitanije