Picula, Hrelja i Orkan podržali Vidovića

pm

261020211635286492.jpeg

U nedjelju se održava drugi krug prijevremenih izbora za župana Sisačko-moslavačke županije. Danas u Hotelu Panonija press konferenciju je održao kandidat koalicije okupljene oko SDP-a, Davorko Vidović. Podržali su ga europarlamentarac Tonino Picula, predsjednik Hrvatske stranke umirovljenika Silvano Hrelja i umirovljeni pukovnik Ivica Panža Orkan.
Davorko Vidović se obratio novinarima na posljednjoj press konferenciji prije izbora, pri čemu se zahvalio svima koji su ga odlučili podržati. Također se zahvalio kolegama koji su ga došli podržati u izbornoj utrci za župana, među kojima su bili i gradonačelnica Kristina Ikić Baniček te dogradonačelnik Siska Marko Krička.
Njegov kolega, Tonino Picula istaknuo je: “ Nažalost kratkotrajna, karijera Davorka Vidovića u gradu Sisku, govori kako je to bilo gledati problemima u oči. Ja sam bio tu nedaleko vaš susjed, kao gradonačelnik Velike Gorice, i osjećao sam na svojoj koži, također, tu jednu vrstu problema kriminala i odnosa prema tri dimenzije u lokalnoj samoupravi, koje detektiraju onog koji zna i pošten je, od onog koji ne zna i nepošten je “ te dodao: „S punom odgovornošću mogu reći da je Davorko prošao sve stres testove u dimenzijama lokalne samouprave, ali naravno, u kontekstu 2005.godine to nije bilo dovoljno dobro. “

najčitanije