U Galdovu predstavljen zajednički izlazak SDP-a i Nezavisne liste Robert Grubec

mradenovic

251020211635199639.png

U Galdovu je danas predstavljen zajednički izlazak SDP-a i Nezavisne liste Robert Grubec za Gradsku četvrt Galdovo na predstojećim izborima. Osnovne točke predstavio je Robert Grubec.
20210424_110004„U naredne četiri godine uz pomoć aktualne i buduće gradonačelnice, osnovno nam je realizirati projekt odgojno-obrazovnog kompleksa. Naša djeca će školu moći pohađati u jednoj smjeni, što će uvelike olakšati i roditeljima i djeci. To će biti jedna od najmodernijih škola kako u gradu i županiji, tako i u Hrvatskoj. Cilj je i napraviti autobusna ugibališta s natkrivenim stanicama u Ulici Brezovačkog odreda i Galdovačkoj u oba smjera. Planiramo i sanaciju Društvenog doma Galdovo i njegova prenamjenu, dakle da se društveni dom Galdovo vrati u prvobitno stanje i da se da na korištenje svim stanovnicima Galdova. Proširenje te asfaltiranje Poljske i Radničke ulice zajedno sa svim odvojcima te Mljetske ulice i izgradnja dodatnih prostorija na Frankopanu, odnosno, izgradnja dvije ženske svlačionice“, rekao je Grubec.
Kapitalni projekt u Galdovu bit će izgradnja odgojno-obrazovnog kompleksa Galdovo. Projekt obuhvaća rekonstrukciju (poboljšanje statike zgrade i energetsku obnovu) postojeće osnovne škole te njenu dogradnju, izgradnju novog vrtića, opremanje objekata te uređenje okoliša s igralištem i parkiralištima. Izgradnjom ovog kompleksa doprinijet će se podizanju razine dostupnosti obrazovanja i skrbi za djecu predškolske i osnovnoškolske dobi te otvorenju novih radnih mjesta.
„Bez dobre energije i dobrih ljudi nema dobrih projekata. Dobra ekipa se složila kod izbora za vijeća gradskih četvrti i pokazala ljudima da se mora voljeti svoj dom, ulica i svoja četvrt i grad. Prepoznala sam te kvalitetne ljudi, a imala sam i sreću da su oni su prepoznali mene kao osobu od riječi, koja ostvaruje projekte. Danas smo ovdje nakon što smo potpisali sporazum između mene i ekipe koja je uvijek radila i radit će za Galdovo sa srcem; prije svega Robert Grubec koji će biti i na listi za gradsko vijeće te Kristina Sertić Pelc, koji će se pobrinuti da svi projekti koje smo dogovorili u mom idućem mandatu ostvare“, rekla je gradonačelnica Kristina Ikić Baniček te je posebno pohvalila sve one koji su nakon potresa u Galdovu pružali pomoć.