Južnoamerička i japanska kuhinja u Kul IN-u

imp

Kulinarski Institut Kul IN će u mjesecu rujnu pripremiti kulinarske radionice na temu južnoameričke i japanske kuhinje. Za tu prigodu ugostit će Erwina i Violetu Polar koji dolaze iz Sjedinjenih Američkih Država.
Radionice se održavaju u Kulinarskom Institutu (Capraška ulica 12, 44 010 Sisak) u subotu i nedjelju, 19. i 20. rujna 2015. od 10 do 17 sati.
„Uvijek prisutna želja za novim istraživanjima i putovanjima oblikovala je našu današnjicu čudesnim spojevima kultura i tradicija. Pomorskim putevima mijenjala se gastronomska karta svijeta čime su se i najčuvanije nacionalne kuhinje oplemenile novim namirnicama i recepturama. Dok su tako nova carstva nastajala, a druga bila na izmaku, gastronomija kao trajni pečat nastavila je pripovijedati priče iz davnina.“ – poručuju iz Kul IN-a.
Radionice su besplatne i otvorene za javnost. Broj mjesta je ograničen, a kako biste si na vrijeme rezervirali prisustvo na radionici prijaviti se može putem e-maila [email protected] te na brojeve telefona 044/ 538 880 i 099 266 8918.

najčitanije