Tigrići s Kupa Mladosti donijeli nove medalje

nn

261020211635247603.jpeg

Jučer je u Ivanić Gradu održan 30. Kup Mladosti u organizaciji karate kluba Mladost na kojem je nastupalo oko 500 natjecatelja. Za sisački karate klub Tigar nastupalo je 18 natjecatelja koji su ovoga puta, kao što se i očekivalo, osvojili mnoštvo medalja.

U dopodnevnoj „smjeni“, pod vodstvom trenerice Ive Dužić, nastupale su Lana Flekač, Karla Golomboš, Jakov Radošević, Gabrijel Klobučar, David Makar, Lara Pahić, Marta Rožanković i Vanja Šabić. Jakov Radošević je uvjerljivim pobjedama došao do finala u kategoriji cicibana i osvojio zlatnu medalju, David Makar nastupao je u kategoriji mlađih učenika te je osvojio brončanu medalju, Lara Pahić je u kategoriji mlađih učenica osvojila zlatnu, a Vanja Šabić brončanu medalju.

U popodnevnoj „smjeni“, pod vodstvom trenera Igora Lovrekovića, Tigrići su osvojili još medalja. Lani Golomboš pripala je zlatna medalja u kategoriji učenice -44 kilograma, dok je Tia Škrljac u kategoriji mlađih kadetkinja -40 kilograma osvojila srebrnu, a u kategoriji kadetkinja -47 kilograma brončanu medalju. Nikolina Golomboš je u kategoriji mlađih kadetkinja do 55 kilograma osvojila prvo mjesto i zlato, Robertu Glavašu je u kategoriji mlađih kadeta do 36 kilograma pripala bronca, kao Mislavu Plesivčaku u kategoriji učenika +46 kilograma.

Neki su u Sisak došli s medaljama oko vrata, a neki bez njih, no ono najvažnije s čime su se svi vratili s natjecanja je, kažu njihovi treneri, novo iskustvo.

Natjecateljsku ekipu već idući vikend čeka izazov u Rijeci.

IMG_5523 IMG_5506 IMG_5479 (1)IMG_5456 (1) IMG_5516

najčitanije