Tigrići odlični na Delta Cup-u u Rijeci

imp

261020211635247338.jpeg

Na Delta Cup-u održanom proteklog vikenda u Rijeci na kojem je nastupalo 350 natjecatelja iz 55 klubova iz Hrvatske, BIH, Italije i Slovenije nalazila se i ekipa sisačkog ŠKK Tigar s 12 natjecatelja.

tigrići 2 tigrići 3 tigrići 4 tigrići 5
„U katama su nastupali Lara Pahić, Vanja Šabić i Andreas Glavaš. Lara Pahić ovoga puta nastupala je u službenoj kategoriji mlađih učenica te je osvojila srebrnu medalju. Vanja Šabić u kategoriji učenica nije posustala do finala gdje se okitila zlatom. Andreas Glavaš, naš najstariji natjecatelj , ovoga puta nije uspio izboriti finale u kategoriji juniora,te je uzeo brončanu medalju izgubivši od protivnika iz Slavonskog Broda. U borbama nastupali su Lana Golomboš,Korina Klarić, Tia Škrljac, Ema Kardaš, Nikolina Golomboš, Lucija Bunjevac, Vanja Dukić, Robert Glavaš i Roko Dumbović. Lana Golomboš u svojoj kategoriji učenica do 44 kilograma nije imala ravne protivnice sve do finala te je uzela zlato, Lana se kasnije okušala u kategoriji mlađih kadetkinja do 45 kilograma gdje je zauzela 3 mjesto. Korina Klarić nakon duže pauze opet nastupa , svoju formu pokazala je osvojenom broncom. Tia Škrljac bila je bez dostojne protivnice u svojoj kategoriji te je uzela zlatnu medalju u mlađim kadetkinjama do 40 kilograma, u kadetkinjama do 47 kilograma Tia nije uspjela izboriti finale, ali je osvojila broncu. Ema Kardaš i Lucija Bunjevac nastupale su u kategoriji kadetkinja do 54 kilograma, Lucija nažalost nije uspjela izboriti repasažni meč te je ovoga puta ostala bez značajnijeg rezultata, dok je Ema Kardaš dokazala da se upornost i rad isplate te osvojila srebrnu medalju. Nikolina Golomboš ovog puta je nastupala u kategoriji mlađih kadetkinja iznad 55 kilograma gdje nije uspjela izboriti finalni meč, ali je repasažnim borbama došla do bronce. Vanja Dukić u kategoriji učenika do 46 kilograma u repasažnim mečevima osvaja brončanu medalju. Robert Glavaš nastupao je u kategoriji mlađih kadeta do 36 kilograma gdje ipak nije uspio izboriti medalju. I na kraju ,zvijezda turnira, Roko Dumbovć nije dopustio da mu prošli turnir spusti samopouzdanje već se borio jače i hrabrije te ovoga puta mlađim kadetima do 41 kilograma uzeo zlato.“ – rekla je Iva Dužić iz ŠKK Tigar, zaključujući kako je iza „Tigrića“ jedan veoma uspješan vikend.

tigrići 6 tigrići 7 tigrići 8 tigrići 9
Ni idući vikend nema odmora, jedan dio ekipe nastupa na Školskom karate prvenstvu u Samoboru gdje će „Tigrići“ ovoga puta predstavljati svoju školu dok „A“ ekipu čeka pripremni vikend za nadolazeće natjecanje u Virovitivci.

tigrići 10 tigrići 11

najčitanije