Tigrići s još jednom medaljom zatvorili sezonu

nn

261020211635238260.jpeg

Proteklog je vikenda u Veneciji održan četvrti, ujedno i zadnji, turnir Lige mladih. Na ovom turniru sveukupno je bilo 2565 natjecatelja iz 67 država, a naše boje je, između ostalih, branila i članica Karate kluba Tigar Sisak – Nikolina Golomboš. Podsjetimo da je Nikolina na prvom turniru slavila sa zlatom oko vrata u kategoriji mlađih kadetkinja, na drugom turniru u Umagu bronca joj je izmakla za dlaku, a s trećeg se iz Meksika vratila ponovno kao prva.

Ovaj put Nikolina je morala nastupati u kategoriji kadetkinja, obzirom je u studenom navršila 14 godina, te se natjecala u konkurenciji od 141 natjecateljice, što je zahtijevalo da odradi 8 mečeva kako bi došla do medalje. Golomboš je ispala u četvrtini finala, no kroz preostala dva meča je uspjela izboriti broncu i zatvoriti ovu sezonu velikim rezultatom.

Uz Golomboš, u Veneciji se natjecao i aktualni kadetski prvak države, Siščanin Luka Stefano Ciprić, koji je u kategoriji kadeta imao 67 natjecatelja. Ciprić je nažalost izgubio meč za broncu, ali je svojim radom i borbama svakako opravdao titulu prvaka Hrvatske, te zauzeo četvrto mjesto od 67 natjecatelja.

Ovim turnirom ekipa KK Tigar je službeno završila dosad najuspješniju natjecateljsku sezonu, s odrađenih 35 turnira te osvojene 223 medalje.

Nakon zasluženog odmora, Tigrići u sljedeću godinu ulaze na velika vrata – Ciprić u veljači Hrvatsku predstavlja na Europskom prvenstvu u Danskoj.

najčitanije