Sisački borac osvojio prestižni turnir

kh

261020211635238159.jpeg

Kickboxeri kluba “Croatia Sisak” nisu propustili biti dijelom elitnog natjecanja, turnira “Croatia Open 2018”.

Na jednom od najjačih hrvatskih ali i međunarodnih natjecanja u kickboxingu, turniru „CROATIA OPEN 2018.“, održanom 15.prosinca u Športskom centru „Sutinska Vrela“ u Zagrebu, ove godine bila je konkurencija od 555 natjecatelja iz 98 klubova i šest država.

Za ekipu „Croatie Sisak“ su nastupili: starija kadetkinja Klara Prpić -65 kg, juniori Martin Lipošćak i Ivan Kraljević -69 kg,te junior Arman Japić – 79 kg, svi u disciplini kick-light, dok su David Ivšić i senior Fran Papić nastupili u najtežoj, „tvrdoj“ disciplini low-kicku.

Stručni tim sisačkog kluba pod vodstvom glavnog trenera Saše Smiljanića, te Josipa Perkovića i Stefana Vedrine, kvalitetno je pripremio sve borce pa je KBK „CROATIA“ imala čak petero finalista. U svojim nastupima su osvojili tri zlatne i dvije srebrene medalje, te pehar za najboljeg natjecatelja.

Žetvu zlatnih odličja započela je Klara Prpić uvjerljivom pobjedom, a nastavio Arman Japić, koji se predstavio kao veliko iznenađenje natjecanja u juniorskoj konkurenciji .
Treće zlato, nakon tri uzastopne pobjede, osvojio je sjajni Martin Lipošćak, te osim zlata osvojio i pehar za najboljeg natjecatelja u juniorskoj kategoriji discipline kick light.
Organizator natjecanja, Zagrebački kickboxing savez, sve ih je nagradio vrijednim poklon paketima sportske opreme.

Treba istaknuti i dobre borbe Ivana Kraljevića i Davida Ivšića, osvajača srebrnih medalja u najtežoj disciplini low-kick.

Ovim uspješnim nastupima u Zagrebu kickboxeri sisačke „CROATIE“ su i zaključili ovu natjecateljsku godinu. Ukupno su osvojili četrdeset medalja, od čega 13 zlatnih, 20 srebrnih, 7 brončanih i četiri pehara za najbolje natjecatelje turnira. Posebnog je značaja brončana medalja sa Svjetskog prvenstva u Italiji, koju je osvojila starija kadetkinja Klara Prpić.

najčitanije