Bogat ulov na Kvarneru i u Dalmaciji

kh

261020211635235236.jpeg

Dobre vijesti stižu iz kluba “Croatia”. Klara Prpić postala juniorska kickboxing viceprvakinja Hrvatske u Kostreni, a Ana Kukić opravdala ulogu favoritkinje na kyokushinkai natjecanju u Splitu.

Sisački borilački klub “Croatia” imao je vrlo aktivan i plodan vikend. Jedna klupska delegacija (kickboxing) boravila je na Kvarneru, druga (kyokushinkai) u Dalmaciji, a obje se mogu pohvaliti vrlo dobrim rezultatima.

Na državnom kickboxing prvenstvu, održanom 6.travnja u Kostreni, u vrlo jakoj konkurenciji od 290 natjecatelja iz 61 kluba, ekipa “Croatie” je pod vodstvom trenera Saše Smiljanića i Josipa Perkovića osvojila 5 medalja (4 brončane i 1 srebrnu).

Treća mjesta osvojili su Ivan Kraljević u juniorskoj kategoriji do 69 kg discipline light contact, Arman Japić u kategoriji do 84 kg, Martin Lipošćak u seniorskoj kategoriji do 69 kg discipline kick light i Fran Papić u seniorskoj konkurenciji discipline kick light do 79 kg.

Najuspješniji nastup imala je Klara Prpić. Unatoč tome što je po uzrastu kadetkinja, nastupila je u juniorskoj uzrasnoj kategoriji do 65 kg discipline light contact i osvojila sjajno drugo mjesto.

Ostvareni rezultati u potpunosti su ispunili očekivanja stručnog stožera KBK “Croatia”, te se novi uspjesi očekuju na predstojećem Prvenstvu Hrvatske, početkom svibnja u Opatiji.

Uspjesi nisu izostali niti u kyokushinkai sekciji kluba “Croatia”.

Na natjecanju u Splitu, održanom 6.travnja, pod vodstvom trenera Nenada Đurića i Kristijana Bašića ekipa “Croatie” je nastupila u sastavu: Ana Kukić, Patrik Šolaja, Ante Medur, Ivan Muža i Daniel Furdi.
KK CROATIA Sisak- Karate kup Split 2019.
U kadetskoj konkurenciji Ivan Muža je u katama osvojio srebrenu medalju, a Daniel Furdi zlatnu medalju.

U borbama, u kategoriji učenika, Ante Medur osvojio je treće mjesto, a Ivan Muža u kadetskoj konkurenciji drugo mjesto. Ana Kukić je opravdala ulogu favoritkinje u svojoj kategoriji i uspjela osvojiti zlatnu medalju u kadetskoj konkurenciji.

Kyokushin borci sisačke “Croatie” nastavljaju treninge za natjecanje koje slijedi početkom svibnja u Kutini.

najčitanije