Održano prvenstvo SMŽ u streljaštvu

kh

261020211635235645.jpeg

Tek 13 ostvarenih normi za državno prvenstvo ne govori toliko o kvaliteti rada, koliko o malom broju nastupa.

Prvenstveno županije Sisačko – moslavačke serijskom zračnom puškom za 2019. godinu održano je 23.ožujka u sisačkoj streljani na Trgu grada Heidenheima.
U kategoriji kadetkinja, prvakinja županije s normom je Olga Vukelić. Normu je dosegnula s nepuna dva mjeseca treninga, a taj izniman rezultat nagrađen je rezerviranom kartom za odlazak u Osijek. Prvenstvo_SŽM_2019_kadeti
Kod kadeta pobjednik je Tin Vuja Vujić sa 178 krugova. Srebro je osvojio Jakov Ivičinec sa 174, a broncu Leon Mlinarić sa 166 krugova. Nakon dugo vremena ŠSK “HVIDR-a Sisak” će imati ekipu kadeta na PH.
Najbolji junior županije je Antonio Lovrenović, ali na žalost neće na državno jer nije ispucao normu.

U kategoriji juniori iznenađujuću rezultati. Prvakinja županije postala je Tea Ilijević, viceprvakinja je Mirta Ilijević dok je Nikolina Knežić tek treća, a sve tri imaju normu i za seniorsko i juniorsko PH.

Prvenstvo_SŽM_2019_juniorke
Prvenstvo_SŽM_2019_seniorke
Najbolja seniorka županije je Mirela Barišić, dok je druga Ivana Medved.
Na najviše postolje u kategoriji seniora vratio se Dragan Krnjajić, drugo mjesto je zauzeo Tihomir Ilijević, a treći je Hrvoje Orlić.

Prvenstvo_SŽM_2019_seniori
Kod veterana najbolji je Tihomir Ilijević, Siniša Lovrenović je drugi, dok jedinu medalju koja nije ostala u Sisku osvojio je Tomislav Pavešić iz SK “PETROKEMIJA” Kutina i to za treće mjesto.
Ekipno su najbolji strijelci iz sisačkog kluba “HVIDR-a SISAK”, drugi su SK “SLUH” ,a treći SK “PETROKEMIJA” Kutina.

najčitanije