Dobar ulazak u sezonu za ŠSK „HVIDR-a“

Ekipa Za 1. Ton U Požegi

U Požegi je 22. listopada 2022. godine održan 1. turnir Olimpijskih nada. Turnir koji je i inače uvod u sezonu koja počinje za 14 dana u Solinu, sisačkom je klubu poslužio kao “traženje” treće članice ekipe.

 

Za ŠSK “HVIDR-a SISAK” na turniru je sudjelovalo šestero mladih natjecatelja. Uz iskusne Teu Ilijević, Zoju Šaban i Marka Dragosavca, po prvi puta su gađale Lorena Kušan, Tara Branković i Franka Šaban, koje su se borile za preostalo mjesto. Najuspješnija je bila Lorena Kušan i ona će biti članica ekipe u 1. kolu 1. Whalter Hrvatske lige.

 

Zoja Šaban je u kategoriji kadetkinja osvojila broncu sa 593,4 kruga što je i najbolji klupski rezultat na natjecanju.

 

Tea Ilijević je u kategoriji juniorki osvojila 7. mjesto sa 591,7 krugova.

 

Marko Dragosavac je srušio osobni rekord i uvjerljivo napreduje! Osvojio je srebrnu medalju u kategoriji mlađih kadeta s rezultatom 591,6 krugova.

 

Lorena Kušan je svoje mjesto u ekipi zaslužila rezultatom od 534,2 kruga i na kraju osvojila 26. mjesto u kategoriji juniorki.

 

Samo dva kruga manje je pogodila Tara Branković. Nakon samo dva mjeseca treninga Tara je pokazala raskoš talenta i pogodila 532,7 krugova te se smjestila na 27. mjesto.

 

Još jedno mjesto iza se smjestila i najmlađa članica, Franka Šaban sa 529,7 krugova.

 

„Kao što se vidi iz razlike rezultata, ove sezone neće biti lako osigurati opastanak u 1. ligi, ali predaja nam nije opcija. dat ćemo sve od sebe da nove djevojke nauče sve tajne ovog lijepog sporta i nastave borbu s najboljima“, kažu u klubu.

 

Napomenimo samo da se ŠSK “HVIDR-a SISAK” četrnaestu sezonu bori u najjačoj ligi bez ispadanja.

najčitanije