Rezervirajte nedjelju poslijepodne za šetnju ili vožnju biciklom do Starog grada!

sisakportal-hr

261020211635292163.jpeg

Akcija „Dođi, Po(zdravi) dan u Stari grad“ na prostoru oko Starog grada u Sisku ove će nedjelje građanima ponuditi niz rekreativnih i informativnih sadržaja. Siščane svih dobi i interesa pozivamo na šetnju ili vožnju biciklom do Starog grada, gdje će ih dočekati razni edukativni i promo sadržaji sisačkih zdravstvenih institucija, udruga i sportskih klubova, odnosno štandovi s info sadržajima vezanim za zdravlje (preventivni programi, edukativni materijali, besplatna mjerenja šećera u krvi i tlaka), te platoi za demonstracije tjelesnih aktivnosti koje promiču zdrav način života (yoga, ples, zumba, badminton, tenis itd…..). Zahvaljujući dobroj volji naših sudionika i sponzora za posjetitelje pripremamo brojne nagradne igre. Cijelu priču začiniti će posebni gosti, celebrity Masterchefovi Irina Čulinović, Nada Rocco i Luka Nižetić, koji će u suradnji s Goranom Kramarićem iz restorana Cocktail pripremati zdrave i ukusne zalogaje.
Gradski muzej Sisak će od 15,00 do 18,00 sati otvoriti utvrdu za posjetitelje i omogućiti svima besplatan ulazak i stručno vođenje kroz sisački Stari grad.
Vođeni obilazak odvijati će se u razmaku svakih pola sata.

Na kraju vas još jednom pozivamo da ove nedjelje 25. svibnja dođete do Starog grada u društvu svojih obitelji ili prijatelja. Program počinje u 15 sati.