Predrag Sekulić: Krajem tjedna ćemo poslati požurnicu sa zahtjevom da se Radničkom vijeću dostavi izvješće o Poslovnom planu INA Rafinerije

pm

261020211635283316.jpeg

Na sjednici Radničkog vijeća INA Rafinerije, održanoj 3.veljače, članovi vijeća te predstavnici sindikata INA Rafinerije su očekivali prisustvo Uprave INE, kao poslodavca koji je zakonom obavezan prisustovati sastancima Radničkog vijeća. Međutim, Uprava svoj izostanak nije najavila, već ga je opravdala činjenicom da ne može dostaviti Plan prerade za ovu godinu u tako kratkom roku, čime je samo prolongirala pitanje stanja sisačke Rafinerije i upitnost njenog statusa u Planu prerade INA Rafinerije za 2015. godinu.
“Nakon što nam je Uprava odgovorila da se ne može pripremiti u kratkom roku za sjednicu Radničkog vijeća, koja je održana u utorak, 3.veljače, mi smo ponovili svoj poziv putem jednog pisma, a krajem tjedna ćemo poslati požurnicu sa zahtjevom da se Radničkom vijeću, prema zakonu, dostavi izvješće o Poslovnom planu. Dalje ćemo vidjeti što možemo očekivati i kakav će odgovor uslijediti“, objasnio je Predsjednik Radničkog vijeća INE Predrag Sekulić.

najčitanije