Lajkam Sisak i uređujem ga

vj

261020211635280439.jpeg

Radio Sisak je krenuo s pozivom građanima/slušateljima da se okupe i prijave projekt, prepoznaju što bi se u njihovom susjedstvu trebalo popraviti, okupe ekipu koja je voljna raditi i pošalju prijavu. Odabire se jedan projekt, koji se predstavlja, te kreće organizacija velike radne akcije. “ Lajkam Sisak i uređujem ga“ akcija je, u kojoj građani, u društvu s javnim osobama uređuju određeni dio nekog gradskog kvarta – parkove, igrališta, zelene površine …..

[pro_ad_display_adzone id=”10155″]

Cilj je uz pomoć sponzora, te podršku u radovima gradske tvrtke Komunalac, osvježiti, obojati, raskrčiti, pokositi određenu lokaciju, sve u suradnji s građanima, zaposlenicima gradske uprave, članovima Dječjeg vijeća Grada Siska i svima koji se žele pridružiti.

Nastavak je to uspješne, prošlogodišnje akcije u Lađarskoj ulici. Zajedničkim snagama sisačkih volontera, gradske uprave, Komunalca, ekipe Radio Siska i OTP Banke, Dječjeg gradskog vijeća i učenika uključenih u Odgoj za Caritas i Klub podmladka Crvenog križa, građana iz susjedstva, te uz podršku glumaca Filipa Juričića i Amara Bukvića uređeno je dječje igralište.

Ako želite da se ove godine uredi baš dio vašeg kvarta požurite s prijavama na sisak@totalnifm.hr.

Akcija uređenja je predviđena za svibanj.

najčitanije