''Lajkam Sisak i krećem se'' od 16. rujna

dn-b

261020211635288046.jpeg

Zajednica sportskih udruga grada Siska, Grad Sisak i Totalni FM Sisak – Radio Sisak organiziraju akciju “Lajkam Sisak i krećem se”, kojom će se obilježiti Europski tjedan kretanja. Cilj je ukazati na važnost tjelesne aktivnosti i kretanja, a ideja je promocija različitih sportova i sportskih klubova grada Siska.

U razdoblju od utorka do petka (16. do 19. rujna), svakodnevno od 17,30 do 19,30, održavat će se prezentacije i demonstracije različitih sportova te sisačkih sportskih klubova i udruga, s ciljem popularizacije bavljenja sportom i tjelesnom aktivnosti. Kako je ujedno vrijeme upisa u razne sportske aktivnosti, posjetitelji će na jednom mjestu vidjeti i saznati koje su prednosti određene tjelesne aktivnosti te dobiti informacije o mogućnostima upisa i aktivnom ili rekreativnom bavljenju određenim sportom.

Kao završnica programa najavljena je biciklijada ”Sisak 2014”, koja će se u organizaciji Udruga Mladih Siska, Biciklističkog kluba “Roda” i Hrvatskog planinarskog društva “Sisak” održati u subotu 20. rujna s početkom u 10,00 sati kod Starog grada.

najčitanije