Lajkali smo - evo rezultata

sisakportal-hr

261020211635292770.jpeg

Sve se može kad se hoće, a Sisak je to ove subote dokazao u Lađarskoj ulici. Zajedničkim snagama sisačkih volontera, gradske uprave, Komunalca, ekipe Totalnog FM-a Sisak i OTP Banke, Dječjeg gradskog vijeća i učenika uključenih u Odgoj za Caritas i Klub pomladka Crvenog križa, građana iz susjedstva te uz podršku glumaca Filipa Juričića i Amara Bukvića uređeno je dječje igralište. Preko stotinu vrijednih ruku posao je zgotovilo za dva sata.

Veliko hvala OTP Banci koja je odlučila lajkati Sisak i ostalim sponzorima bez kojih ovakva akcija nije moguća. Posebno se zahvaljujemo Komunalcu SisakMlinu i pekarama SisakEuroherc osiguranjeCalsberg HrvatskaMcDonalds-u i Nexe Grupi. Kako je igralište izgledalo prije, što smo radili te što je ostalo iza nas, pogledajte u našoj galeriji fotografija.

Ujedno Vas pozivamo na sljedeću akciju „Lajkanja Siska“. Povodom Dana zdravih gradova družit ćemo se u Starom gradu 25. svibnja, dakle uskoro. Promovirat ćemo brojne udruge i klubove koji provode programe zdravlja, preventive i rekreacije, a kao posebni gosti pridružiti će nam se Nada Rocco, Irina Čulinović i Luka Nižetić, zvijezde Celebrity Masterchefa. Očekujemo zdrave zalogaje i pjesmu!