Kulinarski show u Kul IN-u za Međunarodni tjedan talijanske gastronomije

ibb

Međunarodni tjedan talijanske gastronomije svečanost je koja se istovremeno održava u preko sto zemalja svijeta. Zajedničko slavlje i promocija talijanske kuhinje, vina, slastica te ostalih vrhunskih proizvoda gurmanske Italije rezultirala je nebrojenim izložbama, degustacijama, kulinarskim showovima i predstavljanjima najnovijih gastronomskih trendova ove svjetske kulinarske prijestolnice.

Međunarodni tjedan talijanske gastronomije prvi se put održava u Hrvatskoj, u partnerstvu Veleposlanstva Italije, Talijanskog instituta za vanjsku trgovinu, Talijanskog instituta za kulturu, Talijanske kulinarske akademije ALMA i Kulinarskog Instituta Kul IN.

Kulinarski show pod nazivom ”Kulinarske razglednice iz Parme, UNESCO-ovog grada kreativne gastronomije” vodit će poznata talijanska chefica ISA MAZZOCCHI, čiji restoran La Palta je nagrađen Michelinovom zvjezdicom, a Fabio Amadei, profesor povijesti i kulture talijanske gastronomije, Talijanske kulinarske akademije ALMA, predstavit će magičnu vezu Emilie-Romagne, skladatelja Giuseppe Verdia i umjetnosti kuhanja.

Kulinarski show održat će se u srijedu, 22. studenog od 15 do 18 sati i u četvrtak, 23. studenog od 19 do 21 sat u Kulinarskom institutu Kul IN u Sisku, Capraška ulica 12, Sisak

Prijave za kulinarski show ”Kulinarske razglednice iz Parme, UNESCO-ovog grada kreativne gastronomije” otvorene su do utorka, 21. studenog na mail: info@kulinst.com.

najčitanije