Bubble turnir, Ronjenje za sve i Sinkronizirano plivanje za sve

ibb

Za veliko finale kolovoza Športsko – rekreacijski centar Sisak najavljuje nekoliko sportsko – zabavnih aktivnosti na Kupalištu Zibel i Bazenima Caprag: Bubble turnir te prezentacije ronjenja i sinkroniziranog plivanja.

Posjetitelji bazena Caprag u srijedu 29.8 od 17:00 do 19:00 sati imaju priliku isprobati i upoznati se s ronilačkim sportom, tehnikom, opremom prema programu prikaza ronjenja na dah i ronjenja s autonomnim ronilačkim aparatom. Uz ronjenje, ŠRC Sisak organizira i Bubble Fussball od 17 do 18 sati.

U četvrtak, 30. kolovoza na repertoaru je ”Sinkronizirano plivanje za sve!”. Posjetitelji bazena Caprag od 17:00 do 19:00 sati imat će priliku vidjeti i isprobati jednostavne figure i prijelaze tehničkih elemenata sinkroniziranog plivanja. Zainteresirani će moći pogledati neke od prekrasnih kupaćih kostima koje su dio umjetničkog dojma. Sve o sinkroniziranom plivanju moći će saznati od trenerica i plivačica iz sisačkog kluba, uključujući i informacije o treninzima i natjecanjima. Uz sinkronizirano plivanje također će biti organiziran Bubble Fussball od 18 do 19 sati.

A u petak 31. kolovoza ŠRC Sisak poziva vas da se uključite u Bubble turnir od 18 sati na Kupalištu Zibel. Prijaviti se možete na šanku kupališta Zibel i putem e-maila na: [email protected]
Prijave na šanku kupališta Zibel traju do 31.8.2018 u 17,30 sati, a putem e-maila do 30.8.2018.godine. Bubble fussball igrat će se na dva terena: prvi je na pijesku 2 na 2, u vremenu 2 x 5 min, a na drugome travnatome terenu 3 na 3, u vremenu 2 x 10 min.
Kategorije natjecanja ustanovit će se kada prijave budu gotove. Uz Bubble fussball, za sve ekipe nastavak iskušenja slijedi igrama: povlačenje konopa i skakanje u vreći.

najčitanije