Kupalište Zibel danas slavi 60. rođendan

imp

Kupalište Zibel

Na današnji dan prije 60 godina tadašnji predsjednik Općinskog narodnog odbora Srećko Steinburg otvorio je kupalište „Zibel“.

 

Od tada pa do danas Kupalište Zibel omiljeno je okupljalište Siščana tijekom ljetnih mjeseci. Generacije Siščana dolazile su na kupalište kupati se, baviti sportom, plesati, zaljubljivati se i uživati u prirodi.

 

2018.godine Lifestyle portal za ljubitelje gastronomije i putovanja – Punkufer.hr na svojim je stranicama objavio popis pet rijeka diljem Hrvatske u kojima se Hrvati vole kupati tijekom ljeta.
Među tih pet nalazi se i naša Kupa, odnosno Kupalište Zibel.

 

Kako je tada napisao portal Punkufer.hr „Kupalište Zibel na Kupi jedno je od najuređenijih kupališta u Hrvatskoj i među omiljenim odredištima Siščana u ljetnim mjesecima. Zbog niske razine vode idealno je za brčkanje i druženje s prijateljima. Tu možete zaigrati stolni tenis, košarku, nogomet i odbojku na pijesku. Možete popiti piće u beach baru te ispeći meso ili ribu u roštilj-parku.“

 

Siščanima je ono najljepše pa će i ove godine moći uživati u različitim aktivnostima koje se nude. Tu su odbojka na pijesku, badminton, mali nogomet, stolni tenis, košarka i dr…

 

Veliki 60. rođendan na Kupalištu Zibel obilježit će Udruga Zibel koja će goste počastiti najvećim pizzama u gradu i rođendanskom tortom.

 

„Dođite na rođendan kupališta i zahvalite se na svim ljepotama šta nam je dalo i šta će nam davati.“, poziva Udruga Zibel.

 

Foto – FB Udruga Zibel

najčitanije