Uhićen pijani vozač bez dozvole

nv

261020211635290192.jpeg

Tijekom akcije “Noć bez alkohola”, koja je provedena proteklog vikenda u noći sa subote na nedjelju na području naše županije, kontrolirano je 174 sudionika u prometu. Pri tome je utvrđeno 40 prometnih prekršaja, od čega je 14 prekršaja upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola.

“Najveća koncentracija alkohola od 1,88 promila izmjerena je u nedjelju, 13. srpnja nešto poslije jedan sat iza ponoći u Topolovcu kod 31-godišnjeg Siščanina. Jedna je osoba uhićena, i to 35-godišnjak s područja Popovače, vozač teretnog automobila kutinskih registarskih oznaka koji je vozio pod utjecajem alkohola od 1,77 promila za vrijeme trajanja izrečene zaštitne mjere zabrane upravljanja motornim vozilom B kategorije, a dok kod sebe nije imao osobnu iskaznicu niti vozačku dozvolu”, rekla je Sanja Kvasnička iz Policijske uprave sisačko-moslavačke.

Županijska policija već za sutra najavljuje novu akciju u prometu. U srijedu, od 18 do 22 sata u Sisku, Kutini, Novskoj i Petrinji nadzirat će se vozači mopeda, motocikla i bicikla.

najčitanije