Županijski HSP AS i nezavisni Ivica Dadović dali potporu Ivi Žiniću

imp

261020211635286725.jpeg

U drugi krug prijevremenih izbora za župana Sisačko-moslavačke županije ušli su SDP-ov Davorko Vidović i HDZ-ov Ivo Žinić. Kako se uskoro približava 26.listopad, dan održavanja izbora počela su davanja potpora kandidatima koji se bore za mjesto župana.

Iako je prvotno bila dogovorena suradnja sa HDZ-om, HSP AS je imao svog kandidata za župana. Sada su odlučili ističe predsjednik županisjkog ogranka stranke Tomislav Dujmenović podržati Ivu Žinića – “Nakon izbora, a išli smo samostalno zbog razilaženja u nekim programskim ciljevima, održali smo sastanak i odlučili smo jednoglasno da našim daljnjim akcijama podržimo domovinsku koaliciju, da podržimo Ivu Žinića za župana.” – kazao je Dujmenović pozivajući birače koji su glasali za njih da daju svoj glas HDZ-ovu kandidatu.
Podršku Žiniću dao je i nezavisni kandidat za župana Ivica Dadović – „Svjestan političke odgovornosti u našoj županiji, kao i teškog gospodarskog stanja, dajem podršku kandidatu za župana Ivi Žiniću. Ivo Žinić kao domoljub, hrvatski branitelj, iskren čovjek, čovjek sa čvrstim stavom, jasnom vizijom i jasnim strateškim ciljevima i stabilnim gospodarskim programom, jamči svima nama bolje sutra”, rekao je Dadović dodajući kako nije naplatio svoju podršku “Moja potpora je bezuvjetna. Dajem potporu Ivi Žiniću zato što je on kandidat koji je sposoban jedini danas napraviti stvarne promjene u Sisačko-moslavačkoj županiji, jer je jedini kandidat koji ima jasnu viziju i strategiju kako osigurati bolju budućnost za sve nas” – naglasio je Ivica Dadović.

S obzirom na malu izlaznost u prvom krugu svi su pozvali birače da u nedjelju 26.listopada na ostanu kod kuće nego da obave svoju građanski dužnost i izađu na izbore.

najčitanije