"Sposobni i nezavisni, za čovjeka a ne za stranke"

imp

261020211635287175.jpeg

Ivica Dadović, jedini je nezavisni kandidat, odnosno kandidat grupe birača na ovim prijevremenim izborima za župana Sisačko-moslavačke županije.
Sa svojim zamjenicima Viktorijom Kaleb i Andrijom Borbeljem izlazi na izbore pod sloganom “SIN – Sposobni i nezavisni, za čovjeka a ne za stranke”

“Ušli smo u ovu kampanju.svjesni odgovornosti i obima posla koji se od nas traži. Kao nezavisni kandidati već smo pobjeđivali u svojim jedinicama lokalne samouprave, a u životu smose dokazali svojim radom i poštenjem.” – kazao je Ivica Dadović predstavljajući sebe i zamjenike, dodajući kako se ne boje izazova koji ih čeka ako pobijede.

“Idemo čistih ruku i čistog obraza, spremni za predani rad i žrtvu. Naučili smo slušati ljude oko sebe i glas vlastite savjesti. Analizom stanja na području naše županije utvrdili smo da je nužno modernizirati i informatizirati županijsku upravu, onemogućiti daljnja politička uhljebljavanja, te sukladno ovlastima župana preispitati dosadašnja imenovanja članova upravnih vijeća, nadzornih odbora te predstavnika županije u skupštinama trgovačkih društava i ustanova čiji je osnivač i suosnivač županija.” – naglašava Dadović.

Također ističe kako je nužno zaustaviti odlazak mladih iz županije. To znači okretanje razvojnim programima i zapošljavanju, razvijanje gospodarstva kroz poljoprivredu, zatime eko proizvodnje, zdrave hrane i turizma. Cilj im je i očistiti županiju od mina, jer je gotovo 60 % poljoprivrednih površina naše županije pod minama.

“Radit ćemo čestito i pošteno kao i do sada na radnim mjestima i sredinama iu kojima živimo. Dakle, ponašat ćemo se sinovski prema svojoj majci županiji Sisačko-moslavačkoj.” – zaključio je Ivica Dadović

najčitanije