Karamarko: „Nikada Hrvatska više neće biti crvena“

imp

261020211635286395.jpeg

Novom županu Sisačko-moslavačke županije HDZ-ovom Ivi Žiniću na pobjedi je došao čestitati predsjednik stranke Tomislav Karamarko.
Tom je prilikom istaknuo kako je županija dobila pravog župana. „Dobili smo Ivu Žinića, hrvatskog branitelja, poštenog i hrabrog čovjeka. To je ono što Hrvatsku vuče u budućnost“ – kazao je Karamarko, dodajući kako HDZ danas funkcionira pod geslom – Domoljublje natrag u HDZ, a kriminal i korupcija van.
„HDZ je jedina stranka koja može mijenjati ovu sumornu situaciju u Hrvatskoj. Hrvatski čovjek danas teško živi, jedva preživljava i krpa kraj s krajem. Kako ćemo se izvući? Samo zajedništvom, slogom i domoljubljem. To je ono što ova vlast naprosto nema”, – rekao je Tomislav Karamarko naglašavajući da se HDZ danas bori za bolji život čovjeka.
„Dvije i pol godine HDZ ne zna za poraz. Samo nižemo pobjede i tako ćemo nastaviti. Pobjedu ćemo ostvariti na parlamentarnim, a prije toga i na predsjedničkim izborima. Oni koji misle da mogu ofarbati Hrvatsku u crveno, vrijeme je da odu s hrvatske političke scene. Nikada Hrvatska neće biti crvena”, rekao je Karamarko naglašavajući kako je sretan zbog pobjede Ive Žinića u Sisku jer je jako važna i još je jedna u neprekinutom nizu HDZ-ovih pobjeda i jer pokazuje pravi odnos snaga.

najčitanije