Radionice „Čitanje kao motivacija za samoučenje“ u Lekeniku

imp

čitanje Kao Motivacija

U sklopu projekta „Putujuća knjiga bijelog lopoča“ kojeg zajednički provode Narodna knjižnica i čitaonica Lekenik i Agencija lokalne demokracije Sisak, održat će se radionice “Čitanje kao motivacija za samoučenje“.

 

Radionice će voditi Alis Marić, poznata hrvatska blogerica i poduzetnica, koja će kroz radionice podijeliti svoje bogato iskustvo, uspjehe i izazove koje je doživjela tijekom svog puta prema uspjehu, koristeći čitanje kao snažan alat za inspiraciju.

 

Ukupno će se održati 10 radionica kroz pet dana, a prva počinje u srijedu 31.svibnja u 18 sati u Društvenom domu u Lekeniku. Ostale radionice su na rasporedu 2., 5.,12. i 14. lipnja.

 

 

Kroz interaktivne sesije, sudionici će imati priliku:
• Naučiti kako odabrati pravu literaturu koja će ih motivirati i potaknuti na daljnji razvoj.
• Razumjeti kako čitanje potiče samopouzdanje i kreativnost.
• Upoznati se s najboljim praksama koje Alis Marić koristi za postizanje ciljeva i postizanje uspjeha u poslovnom i osobnom životu.
• Raspravljati i dijeliti iskustva s ostalim polaznicima radionica.
• Inspirirati se kako vlastiti hobi pretvoriti u uspješan posao.

 

 

Radionice su otvorene za sve koji žele proširiti svoje vidike, razviti sebe i pronaći motivaciju za uspjeh te su u potpunosti besplatne.

„Bez obzira jeste li student/ica, umirovljenik/ca, nezaposlena osoba ili jednostavno osoba koja želi postići više u životu, ove radionice će vam pružiti vrijedne alate i perspektive.
Pridružite nam se na radionicama i otkrijte kako čitanje može biti ključna motivacija za samoučenje i postizanje uspjeha!“, poručuju organizatori.

 

najčitanije