Priključite se kampanji „Stotine osmijeha žena“

imp

Dan žena 2023.

Povjerenstvo za ravnopravnost spolova Sisačko-moslavačke županije povodom Međunarodnog dana žena, koji se obilježava 8. ožujka, organizira kampanju „Stotine osmijeha žena”.
Pozivaju sve stanovnice naše županije, ma gdje bile i što radile, da upute poruku osmijeha koji dokazano liječi.

„Prisjetimo se da već više od sto godina slavimo velika postignuća ženske emancipacije, pokažimo koliko nam žene znače u društvu i životu i istaknimo njihovu ljepotu, snagu i požrtvovnost za svoju obitelj, dom i posao. U vremenima u kojima žene imaju ključnu i vrlo izazovnu ulogu u društvu, često same zaborave na najljepši dio sebe, a to je osmijeh. I upravo žene, čak i onda kada im je najteže, pronađu svoju unutarnju snagu i upute osmijeh svojoj djeci, supružniku, roditeljima, rodbini, prijateljima i radnim kolegama. Povežimo žene Sisačko-moslavačke županije i uputimo stotine osmijeha“, poručuju iz Povjerenstva za ravnopravnost spolova Sisačko-moslavačke županije.
Svoje fotografije možete uputiti putem elektroničke pošte na ravnopravnost.spolova@smz.hr ili putem Facebook stranice Povjerenstvo za ravnopravnost spolova Sisačko-moslavačke županije.

„Drage naše žene, osmijeh je dar, nasmiješite se i uključite se u kampanju „Stotine osmijeha žena“!“, stoji u pozivu Povjerenstva za ravnopravnost spolova SMŽ.

 

 

Foto – Povjerenstvo za ravnopravnost spolova SMŽ

najčitanije