Besplatna izvedba predstave Dnevnik malog Perice

mradenovic

Povodom Međunarodnog dana žena, glumačka ekipa Kazališta 21, Siščanima poklanja besplatnu izvedbu svoje uspješne predstave “Dnevnik malog Perice”.
Predstavu je režirao Silvije Vadla, a govori o odnosima velikih emocija – ljubavi i mržnje. Priča je to o ljudima koje susrećemo svakodnevno, s kojima i među kojima živimo, pjevamo, radujemo se i tugujemo. Sisačku izvedbu “Dnevnika malog Perice”, pohvalio je i kazališni kritičar Igor Ružić, a predstava je oduševila publiku u Petrinji, Glini, Požegi, Županji, Gorici, Vinkovcima, a gostovali su i izvan granica Hrvatske.
„Ovo će nam biti 13.izvedba u Sisku, a dvorana nam je na svakoj izvedbi bila do kraja popunjena. Već smo prvih sedam redova u Kazalištu 21 popunili, tako da je potrebno požuriti po svoje ulaznice. Besplatne ulaznice možete rezervirati i telefonski na broju telefona 044/ 527 470. Povodom Međunarodnog dana žena, sve žene ćemo razveseliti na ulazu, onako kako to samo mi kazalištarci znamo “, kaže Marijana Barišić, koja igra ulogu Ane Šafranek.
Predstava je na rasporedu 08.ožujka u 20h u Kazalištu 21, ulaz je slobodan, a svoje besplatne ulaznice možete preuzeti na blagajni Doma kulture radnim danom od 14 do 20 sati.

najčitanije