Petrinja ima kandidata za Naj radnika u Hrvatskoj

imp

U finalu natječaja „Mali svjetionik za velike ljude“ u organizaciji konzultantsko – revizorske tvrtke „Mazaras Hrvatska“, tvrtke distributera kabela „Tim Kabel“, Udruge „Partner“ i Zaklade „Rhema“ kojim se traži „obični“ zaposlenik, vrijedan čovjek koji svakodnevno pridonosi okolini poštujući načela vrijednosti rada i poštenja nalazi se i jedan Petrinjac.

 

Od velikog broja prijavljenih kandidata, čak 800 prijava iz cijele Hrvatske, višečlana komisija izbor je suzila na deset finalista. Među tih 10 finalista nalazi se i Perica Kolarić.

 

 

Perica Kolarić (Kandidat10), stožerni narednik, pripadnik Ministarstva obrane, Hrvatske kopnene vojske, Gardijske mehanizirane brigade, 1. mehanizirane bojne Tigrovi, ističe kako mu je najdraži dio posla pomoći podređenima i nadređenima savjetima i učiniti posao zanimljivim i izazovnim.

 

Njegovu prijavu i video možete pogledati ovdje.

 

Za svog favorita među finalistima ovogodišnjeg natječaja „Mali svjetionik za velike ljude“ možete glasovati do 11. studenog do 16 sati, uoči same dodjele nagrade u City Plazi Zagreb čiji će se izravni live prijenos moći pratiti također na web stranici projekta.

 

Pobjedniku natječaja bit će uručena nagrada od 100.000 kuna i priznanje za najboljeg radnika „Nagrada dr. Dražen Glavaš“ (u spomen na sveučilišnog profesora i kršćanskog intelektualca, organizatora The Global Leadership Summita u Hrvatskoj, koji je krajem 2017. preminuo u 50.godini života).
Za drugo mjesto na ovom natječaju predviđena je novčana nagrada od 10.000 kuna, a za treće 5.000 kuna.

 

Glasati za Pericu Kolarića možete slanjem SMS-a na 666999 s ključnom riječi kandidat10, ili nazovite broj 061/ 56 01 i odaberite tipku broja kandidata – 10.
Cijena poruke je 3,72 kn (0,49 €), cijena poziva za fiksne telefone 3,75 kn (0,50 €), a za mobilne 5,06 kn (0,67 €). Fiksni tečaj konverzije za 1€ = 7,53450 kn. Operator usluge IT Jedan d.o.o., 072/700-700.

 

Cilj ovog izbora je potaknuti drugu perspektivu razmišljanja, skrenuti pozornost na sve djelatnike, bez obzira na njihov staž i branšu, koji se u svakodnevnom poslu posebno trude, pokazati da cijenimo zaposlenike i prave vrijednosti i novčano nagraditi barem jednu osobu koja je svojim trudom dirnula druge.

 

Sve kandidate može se pobliže upoznati na web stranici Malog svjetionika.

 

 

Foto – Mali svjetionik

najčitanije