Bira se najbolji radnik u Hrvatskoj - pobjednik osvaja 100 tisuća kuna

imp

Mali Svjetionik 2022 Za Naslovnu

„Mali svjetionik za velike ljude“ naziv je projekta kojim se traži „obični“ zaposlenik, vrijedan čovjek koji svakodnevno pridonosi okolini poštujući načela vrijednosti rada i poštenja.
Ove jeseni natječaj se provodi peti put.

 

Prva faza natječaja traje do 26.rujna. To je zadnji datum za primanje prijava kandidata (isključivo na web stranici „Malog svjetionika“). Kandidate može prijaviti bilo tko iz tvrtke u kojoj su zaposleni – vlasnik, direktor, šef ili kolega, čak i član obitelji, prijatelj ili mušterija. Po poduzeću se može prijaviti najviše troje radnika, s tim da pravo natjecanja nemaju članovi srednjeg i višeg menadžmenta. Prijavitelj je dužan objasniti zašto je kandidat vrijedan priznanja – primjerice: ostane dulje na poslu, jer ste vi bolesni; možda se zalaže za bolje poslovne procese iako ne bi trebao; bori se za bolje radne uvjete svih ili naprosto stavom motivira kolege na veći angažman…

U drugoj fazi natječaja koja traje od 27.rujna do 17.listopada, višečlana komisija izbor će suziti na finaliste, odnosno na „top 10“ kandidata. Za njih ćete moći preko web stranice Malog svjetionika glasati od 28.listopada do 11.studenog. Pobjednik, odnosno nositelj titule najboljeg radnika osvaja 100 tisuća kuna.

 

Cilj ovog izbora je potaknuti drugu perspektivu razmišljanja, skrenuti pozornost na sve djelatnike, bez obzira na na njihov staž i branšu, koji se u svakodnevnom poslu posebno trude, pokazati da cijenimo zaposlenike i prave vrijednosti i novčano nagraditi barem jednu osobu koja je svojim trudom dirnula druge.

 

Više informacija o ovom ovom projektu kao i prijavnicu za prijaviti osobu možete doznati klikom na Mali svjetionik za velike ljude.

 

 

Foto – FB Mali svjetionik

najčitanije