Na području Petrinje ukrali tri traktora

imp

Zbog dvije krađe i jedne teške krađe dovršeno je kriminalističko istraživanje nad dvojicom muškaraca starosti 33 i 41 godinu, priopćili su iz PU sisačko – moslavačke.

 

Njih se sumnjiči da su u razdoblju od travnja do svibnja na području Grada Petrinje iz nezaključane garaže 47-godišnjeg vlasnika ukrali traktor s priključenim malčerom.

 

Daljnjim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da su tijekom lipnja na petrinjskom području u mjestu Pecki iz dvorišta 43-godišnje vlasnice ukrali traktor.

 

Zatim su tijekom srpnja također u mjestu Pecki provalili u obiteljsku kuću 53-godišnjeg vlasnika iz koje nisu ništa ukrali, nakon čega su provalili u gospodarsku zgradu te ukrali trimer, kardan i drugi alat, dok su iz nezaključane garaže ukrali traktor. U sklopu kriminalističkog istraživanja traktor je pronađen i vraćen vlasniku.

 

Ovim kaznenim djelima počinjena je ukupna materijalna šteta od oko 7500 eura.

 

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni su zbog navedenih kaznenih djela uz kaznenu prijavu predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave sisačko-moslavačke.

najčitanije