Dan županije uz nagrade i priznanja najzaslužnijima

st

Svečanom sjednicom Županijske skupštine jučer je proslavljen Dan Sisačko-moslavačke županije, koji se u čast braće Radić, obilježava na njihov rođendan, 11. lipnja.
Na sjednici su dodijeljene nagrade i priznanja najistaknutijim pojedincima i kolektivima. Nagradu za doprinos ugledu i promociji Sisačko-moslavačke županije dobili su Lječilište Topusko, Vera Zaloker, Udruženje obrtnika Sisak, Josip Kovač Đoni, Debatni klub Gimnazije Sisak i profesorica Marina Kasa. Nagradu SMŽ za iznimna postignuća u jednogodišnjem razdoblju pripale su Ljiljani Slunjski, Luki Plemenčiću i Antunu Pircu.
U ime svih dobitnika na sjednici se prisutnima obratio dobitnik nagrade za životno djelo, publicist, novinar, scenarist i režiser, radijski i televizijski djelatnik te kroničar Moslavine i Sisačko-moslavačke županije, Dragutin Pasarić.
‘Zahvaljujemo se što ste primili savjete iz naših sredina da dobijemo ove vrijedne nagrade. Činim to u ime svih ovih divnih ljudi i ponosan sam na njih. Vjerujem da će svi oni ponesti stijeg čestitiosti i radinosti za bolju Sisačko-moslavačke županije’, rekao je Pasarić.
Od srca čestitamo svim dobitnicima!

najčitanije