CroMSIC-ov “Humanitarac” za Centar za žene Adela

imp

261020211635211042.jpeg

„Humanitarac“, naziv je projekta hrvatske udruge studenata medicine CroMSIC, koji se odvija od 12. do 19. prosinca 2019., a ove je godine namijenjen za pomoć Centru za žene Adela iz Siska.
Cilj ovog humanitarnog projekta je okupiti sve zainteresirane, a posebno studente svih fakulteta Sveučilišta u Zagrebu na druženje u toku blagdanskih tjedana koje će biti zabavnog karaktera, a organizirano na Medicinskom fakultetu u Zagrebu i u njegovoj neposrednoj okolici.
Sav prihod prikupljen kroz interaktivna događanja bit će doniran Centru za žene “Adela” koji djeluje kao sklonište za djecu i žene žrtve nasilja.

Adela_logo
„Humanitarac“ je završni event u ciklusu adventskih događanja na Medicinskom fakultetu gdje su uz predavanja, za zadnji tjedan uz pomoć partnera organizirali sljedeće aktivnosti:
• Turnir u belotu – 12. i 13.prosinca s početkom u 17 sati
• Turnir u Trešeti – 16.prosinca u 19 sati
• U utorak, 17.12. u 17 sati će se održati, četvrto u nizu, predavanje u organizaciji odbora za ljudska prava i mir na kojem će govoriti predstavnici udruge RODA te će se prikazati prigodan film.
• U srijedu, 18.12. u 18 sati na redu je Pub kviz općeg znanja s malo božićne čarolije
• U četvrtak, 19.12. u 20:30 sati kao završetak ovog događanja organiziran je Beer pong u organizaciji ekipe Sportske udruge studenata medicine „SportMEF“
Eventi zabavnog karaktera otvoreni su za sve ljude dobre volje, bilo kao natjecatelje ili kao gledatelje.
“Zahvaljujemo svim sponzorima i partnerima koji su omogućili provedbu projekta. Najbolji natjecatelji dobit će zaslužene nagrade, a svi ostali će, vjerujemo, kući otići punih srca i nasmiješenih lica, što zbog zabave, što zbog poklonjenog dara za one kojima ovi blagdani nisu nimalo laki.” – poručuju iz Međunarodne udruge studenata medicine Hrvatska.

najčitanije