Novi uspjeh sisačkih kataša

nn

261020211635256970.jpeg

A protekli vikend bio je uspješan i za natjecatelje Športskog karate kluba Sisak, jer su ostvarena dva zapažena rezultata na dva značajna natjecanja.
Naime u subotu je u Virovitici održan 15. međunarodni karate fest –Virovitica open na kojem je nastupilo 706 natjecatelja iz 81 kluba iz 8 europskih država. U vrlo jakoj konkurenciji nastupili su i članovi Športskog karate kluba Sisak, a zapaženi rezultat ostvario je najtrofejniji natjecatelj ovog kluba u prošloj godini, Luka Crnković koji je, u za njega starijoj konkurenciji kadeta kataša, osvojio odlično 2. mjesto.
Isti rezultat, ali u nedjelju, na Studentskom prvenstvu Hrvatske u karateu, koje je održano u sportskoj dvorani Martinovka u Zagrebu ostvario je Hrvoje Rožić, koji je osvajanjem drugog mjesta u konkurenciji studenata  ponovio uspjeh sa nedavno održanog prvenstva Hrvatske za mlađe seniore. 
Novi nastup članova Športskog karate kluba Sisak i novi trofeji očekuju se na Opatija Kupu koji će se održati 8. ožujka u sportskoj dvorani Marino Cvetković u Opatiji.
 

najčitanije