Srebro i bronca za karatisticu Leonu Knežević na 23.Međimurje Open turniru

mradenovic

261020211635230940.jpeg

U organizaciji Karate kluba Globus i Hrvatskog karate saveza održan je, u sportskoj dvorani u Čakovcu, veliki međunarodni karate turnir 23. Međimurje Open 2019.
Na ovom natjecanju iz kalendara Hrvatskog karate saveza, koji je ove godine bio jedan od tri izborna turnira za nastup na svjetskom prvenstvu u Čileu krajem listopada 2019. godine, nastupilo je 1.011 natjecatelja iz 118 klubova i 15 država.
Športski karate klub Sisak je na ovom natjecanju predstavljala Leona Knežević, koja je prvi dio sezone u lipnju na natjecanju u Malinskoj završila sa dvije medalje. Ovaj rezultat, perspektivna mlada natjecateljica Športskog karate kluba Sisak ponovila je i na ovako zahtjevnom natjecanju u izrazito jakoj međunarodnoj konkurenciji. Leona je nastupila u konkurenciji katašica mlađih učenica (U10) i osvojila brončanu medalju, a u konkurenciji učenica (U12) uspjela je zauzeti još bolji plasman osvojivši srebrnu medalju.
Ovim ostvarenim rezultatom Športski karate klub Sisak je bio najbolje plasirani sisački karate klub na ovom natjecanju.
”Pred Leonom , kao i ostalim natjecateljima Športskog karate kluba Sisak je novi izazov sljedeći vikend na Zagreb karate kupu, koji je također izborni turnir za kadete, juniore i mlađe seniore za nastup na svjetskom prvenstvu, te očekujemo nove sportske trofeje”, poručuju iz kluba.

najčitanije