Tri srebra za Tigrove na Balkanskom prvenstvu

Kk Tigar

U crnogorskom Baru za vikend se održalo 27.  Prvenstvo Balkana za djecu. Na prvenstvu je sudjelovalo 1426 natjecatelja iz 11 zemalja, 177 mladih hrvatskih karatista, a među njima i 11 sisačkih karatista kluba Tigar pod vodstvom trenerice Ive Dužić i trenera Igora Lovrekovića.

 

Prvog dana natjecanja na tatamiju su po prvi puta nastupili Roko Trtanj i Niko Ćopić, već iskusni Lucija Ferčić i prošlogodišnja brončana Lana Kiš te Marko Berend i Roza Jelčić. Roza Jelčić postala je viceprvakinja Balkana u kategoriji U12 – 40 kg.

 

Drugog dana natjecanja nastupili su Andrei Dolić, Tena Makar i Frano Sučević, koji je osvojio srebrnu medalju u kategoriji U10 -40 kg.

 

Zadnji dan natjecanja nastupale su Fani Gala Baiutti te Ana Marie Barukčić, koja je osvojila je još jednu srebrnu medalju u kategoriji U13 – 54 kg.

 

„Obzirom da je nekima ovo prvi nastup – možemo reći da smo zadovoljni – jako dobra priprema za nadolazeći turnir WKF Youth League koji će se održati za mjesec dana u Poreču. Osim što smo ponosni na rezultate i sam rad na turniru, ponosni smo i na ponašanje naših tigrića u dvorani i van nje – jer ovo je više od sporta – ovo je KARATE OBITELJ“, poručuju u klubu.

Foto:

najčitanije