Medalje za članove karate kluba Sisak i u Varaždinu

nn

261020211635259297.jpeg

U organizaciji Karate kluba Varaždin i Hrvatskog karate saveza u subotu je u Varaždinu održan tradicionalni 12. međunarodni karate turnir ” Kup Sv. Nikola”, na kojem se ove godine okupio rekordan broj natjecatelja – 525 iz 57 klubova iz Hrvatske i BiH.
Ove godine za Športski karate klub Sisak nastupili su Mihael Crnković, Luka Crnković, Matea Bašić i Kristina Petrić.
Mihael Crnković natjecao se u konkurenciji kataša mlađih učenika i vratio se s medaljom, ovog puta brončanog sjaja. Njegov stariji brat, Luka Crnković, na ovom je natjecanju ponovno nastupio u dvije konkurencije – u skupini mlađih kadeta te u konkurenciji kataša kadetskog uzrasta i u obje je osvojio prvo mjesto. Matea Bašić nastupila je u borbama u konkurenciji mlađih kadetkinja, zauzevši 4. mjesto, a Kristina Petrič je u borbama u konkurenciji kadetkinja meč izgubila s 1:3.
Ovim natjecanjem u Varaždinu završila je sezona turnira iz kalendara Hrvatskog karate saveza, ali za članove Športskog karate kluba Sisak sezona još nije gotova. Za njih su ostala još tri najvažnija natjecanja ove godine. To su nastupi na Prvenstvima Hrvatske mlađih seniora Ivana Vujnovića u borbama u konkurenciji + 84 kg slijedeći vikend u Zagrebu, te Hrvoja Rožića 17. prosinca u Kaštelima u konkurenciji najboljih hrvatskih kataša. Prije svog nastupa na državnom prvenstvu Hrvoje će kao član hrvatske delegacije nastupiti i na Prvenstvu Balkana koje će se održati od 9. do 11. prosinca u Sarajevu, u Bosni i Hercegovini.

najčitanije