Karmen Ahmetović prvakinja Hrvatske u streličarstvu

imp

Streličari 4

U organizaciji Streličarskog kluba „Koros“ Kutina i Hrvatskog streličarskog saveza u nedjelju 26. ožujka u Kutini je održano dvoransko „Prvenstvo Hrvatske za djecu do 14 godina WA 2x18m“.

 

Streličarski klub Sisak predstavljale su tri djevojke – Mia Lovrić, Athea Lilith Prodanović Haines i Karmen Ahmetović u ketegoriji do 15 godina, a koje su se natjecale u stilu olimpijskog luka.

 

Nakon prve serije Karmen Ahmetović zauzela je drugo mjesto ispucavši svoj osobni rekord u taj disciplini, dok su Mia Lovrić i Athea Lilith Prodanović Haines pucale nešto slabije od svoje uobičajene forme. Nakon druge serije Karmen Ahmetović je još jednom odličnom serijom sustigla zaostatak za do tada prvoplasiranom Majom Pijanec iz Streličarskog kluba Navaho ispucavši još bolji rezultat no što je bio u prvoj seriji i u konačnici zauzela prvo mjesto pojedinačno.

 

Djevojke SK Sisak u konačnici su zauzele ekipno drugo mjesto na prvenstvu. Izvan konkurencije za SK Sisak nastupile su Anea Dlesk, Dalija Ibrahimović, Dora Merzel i Anamarija Težački. Djevojke je na prvenstvu uz stručno vodstvo predvodio trener Zdenko Videc.

 

 

Foto: Igor Ahmetović

najčitanije