Streličari “SK Sisak” s pet medalja otvorili sezonu natjecanja na otvorenom

imp

Streličari 6

U organizaciji Streličarskog kluba “Katarina Zrinska” u Čakovcu je jučer održan “29. veliki pehar Nikole Zrinskog” – prvo ovosezonsko WA720 natjecanje za streličare.

Sisak je predstavljalo pet streličara i streličarki, a upravo su se s toliko osvojenih medalja vratili kući.

U kateagoriji juniorki, zakrivljenim lukom, Una Vasilik osvojila je zlatnu medalju. Karmen Ahmetović i Athea Lillith Prodanović Haines, također zakrivljenim lukom, u kategoriji djevojčica do 14 godina osvojile su zlato i srebro dok je Anamarija Težački u istoj dobnoj kategoriji ali stilom tradicionalnog luka, osvojila broncu. Tradicionalnim lukom u seniorskoj kategoriji Sisak je predstavljao Enver Korajac koji je osvojio srebrno odličje.

Streličarska natjecanja nastavljaju se već sljedeće subote. U organizaciji Streličarskog kluba Sisak, na klupskom terenu u Savskoj ulici održat će se 3D turnir koji će se bodovati za “Jadranski pokal”.

Za razliku od klasičnih natjecanja gdje streličarke i streličari gađaju mete na fiksnim, poznatim udaljenostima, na 3D natjecanjima umjesto meta – gađaju se 3D modeli životinja u prirodnoj veličini.

najčitanije