Karatisti bogatiji za četiri bronce

nn

261020211635264045.jpeg

Jučerašnjim natjecanjem sisački karatisti nastavili su natjecanja iz kalendara Hrvatskog karate saveza.
U organizaciji Karate kluba Ri Croatia i Hrvatskog karate saveza u sportskoj dvorani održan je u Kostreni 24. tradicionalni međunarodni karate turnir Rijeka Cup 2016. na kojem su ove godine nastupila 277 natjecatelja iz 34 karate kluba iz Hrvatske, Slovenije, BiH i Italije.
Športski karate klub “SISAK” ove su godine predstavljali Mihael i Luka Crnković, Matea Bašić i Ivan Vujnović i dakako, vratili se s trofejima.
Prvi je nastupio u konkurenciji mlađih učenika Mihael Crnković i u konkurenciji natjecatelja iz Hrvatske, Slovenije i Bih zauzeo odlično 3. mjesto. Trenutno najtrofejniji natjecatelj Športskog karate kluba Sisak Luka Crnković, i na ovom je natjecanju nastupio u dvije kategorije, mlađim kadetima i kadetima, te u obje kategorije izborio trećo mjesto i vratio se u Sisak s dvije nove brončane medalje.
Isti rezultat ostvarila je i Matea Bašić, koja je nastupila u konkurenciji mlađih kadetkinja.
Dobar nastup, ali ne dovoljno za medalju imao je najiskusniji natjecatelj Športskog karate kluba Sisak na ovom natjecanju, Ivan Vujnović, koji je nastupio u borbama u konkurenciji juniora Open.
Čestitamo sisačkim karatistima i želimo im sreću na slijedećem nastupu 12. studenoga u Poreču, na kojem članovi Športskog karate kluba Sisak tradicionalno ostvaruju zapažene rezultate.

najčitanije