Novi uspjesi Karate kluba Sisak

kh

261020211635229702.jpeg

Slijedom kalendara Hrvatskog karate saveza, članovi Karate kluba Sisak nastupili na 26. memorijalnom karate kupu “Slavonski Brod 2019.”.

Na tom tradicionalno vrlo jakom karate tuniru nastupilo je 67 karate klubova iz 5 država, ukupno 663 natjecatelja. Među njima su bili i predstavnici Športskog karate kluba Sisak: Adem Kekić, Leona Knežević i Hrvoje Rožić.

Adem Kekić se natjecao u katama i borbama, a znatno uspješniji bio je u kataškom natjecanju gdje je osvojio 2. mjesto. U borbama nije uspio izboriti značajniji plasman.

Leona Knežević je, nakon prelaska u stariju kategoriju, i na ovom natjecanju nastavila s nešto lošijim rezultatima. Pokazatelj je to da mora pojačati intenzitet treninga ukoliko želi ponoviti sportske uspjehe ostvarene u mlađoj uzrasnoj kategoriji.

Hrvoje Rožić, najtrofejniji natjecatelj KK Sisak, a sada i jedan od trenera kluba,  ponovno je pokazao svoju dugogodišnju kvalitetu. U kata natjecanju osvojio je 2. mjesto u seniorskoj konkurenciji.

U predstojećim danima članove Športskog karate kluba Sisak očekuju nastupi na KIK Cupu Rudolf Perešin u Ivanić Gradu i Euro Cupu Istria 2019. u Poreču. Očekuju se i novi sportski uspjesi ovog vrijednog sportskog kolektiva.

najčitanije