Karate: Matea Bašić i Mihael Crnković bronačani u Poreču

nn

U organizaciji Karate kluba Finida i Hrvatskog karate saveza, u Poreču je ove subote organiziran tradicionalni 18. Euro Cup Istria 2016.
Na natjecanju, koje je ove godine okupilo 474 natjecatelja iz 54 kluba iz 6 država, nastupila su i četiri člana Športskog karate kluba Sisak: Mihael Crnković, Luka Crnković, Matea Bašić i Ivan Vujnović.
Za ŠKK Sisak u konkurenciji mlađih učenika kataša nastupio je Mihael Crnković i na ovom natjecanju ostvario odličan rezultat osvajanjem 3. mjesta. Poslije njega je na tatami u kategoriji kataša mlađih kadeta i kadeta izašao njegov stariji brat Luka Crnković, te u vrlo jakoj konkurenciji odličnih predstavnika iz Italije, Slovenije i BiH na ovom natjecanju ostao bez medalje u obje konkurencije u kojima je nastupio.
U poslijepodnevnim satima na tatami su izašle natjecateljice i natjecatelji u borbama. Među prvima je bila Matea Bašić koja je nastupila u konkurencii mlađih kadetkinja i osvojila 3. mjesto.
Zadnji predstvanik ŠKK Sisak bio je Ivan Vujnović koji je trebao nastupiti u konkurenciji mlađih seniora, ali zbog nedovoljnog broja natjecatelja ova kategorija je spojena sa Seniori open, što se pokazalo prevelik izazov za ovog mladog i perspektivnog sportaša Športskog karate kluba Sisak.
Već sljedeći vikend novi je izazov za sisačke karatiste koji će nastupiti na natjecanju Križevci Open 2016.

najčitanije