Humanitarni futsal spektakl u SD Brezovica

Dsc 0051

U SD Brezovica jučer se održao humanitarni futsal spektakl. Klub navijača Dinama Bad Blue Boys Sisak organizirao je turnir za pomoć obitelji Šimić iz Siska, koja je u katastrofalnom potresu koji je pogodio velik dio Sisačko-moslavačke županije ostala bez krova nad glavom, a uz to ih je pogodila i teška bolest. BBB su se ovako uključili u humanitarnu akciju „Vratimo djecu u topli dom“ koja već neko vrijeme traje za obitelj Šimić.

Na turniru su nastupili mladi nogometaši (2009. godište) Futsal Dinama, Metalca i Petrinjčice.

Uz sam „glavni turnir“ u kojem su sudjelovali Futsal Dinamo, Šibenik, Siscia i Petrinjčica, puna dvorana Brezovica uživala je u malonogometnim majstorijama ratnih veterana, sastali su se igrači 57. SAMB-a Marijan Celjak i URV 2. gbr. Gromovi, dok je posebnu pozornost publike privukao susret veterana, legendi Dinama i Siska.

 

Sisačko-moslavačka županija osigurala je organizatorima korištenje, dakako besplatno, SD Brezovica za ovaj turnir. Na kraju su slavili igrači Futsal Dinama, drugo je mjesto osvojila Petrinjčica, treće Siscia, dok su četvrti bili igrači Šibenika. Uz besprijekornu organizaciju, Bad Blue Boys su sisačku dvoranu ispunili pozitivnom atmosferom i navijanjem kakvo Brezovica u svojih skoro 45 godina postojanja nije doživjela.

 

 

 

izvor: SMŽ

Foto: SMŽ

najčitanije