Sisački Boysi organiziraju humanitarni malonogometni turnir - igrat će i Futsal Dinamo

imp

Vratimo Djecu U Topli Dom Bad Blue Boys Sisak 1

U subotu, 6. siječnja 2024., u dvorani Brezovica održat će humanitarni malonogometni turnir kojim se prikupljaju sredstva za rad Udruge za terapijsko jahanje KAS.

 

Vratimo Djecu U Topli Dom Bad Blue Boys Sisak 1

 

Turnir se igra u sklopu humanitarne donatorske akcije “Vratimo djecu u topli dom” koju organiziraju Bad Blue Boysi iz Siska, a sva prikupljena sredstva od prodaje ulaznica, hrane i pića te pojedinačnih donacija namijenjena su humanitarnoj udruzi KAS za obnovu prostorija za terapiju, rehabilitaciju i igru djece uništenih u poplavi u svibnju prošle godine.

 

U Sportskoj dvorani Brezovica će se, u glavnom dijelu večeri održati mini turnir između aktualnog prvaka Hrvatske, Futsal Dinama, finalista Superkupa Šibenika 1983, domaće Siscije i Petrinjčice.

 

 

Vratimo Djecu U Topli Dom Bad Blue Boys Sisak 2

 

Program će i ove godine otvoriti najzaslužniji za stvaranje hrvatske države, hrvatski branitelji u revijalnom susretu dviju slavnih postrojbi, 1. gbr Tigrova i 2. gbr Gromova.
Prije samog finala gledatelji će na djelu moći vidjeti stare majstore i nogometne znalce, jer na teren izlaze „Humane zvijezde” i Veterani Dinama, sastavljeni od bivših reprezentativaca i poznatih imena hrvatskog nogometa.“, stoji u najavi ove humanitarne akcije na FB stranici sisačkih Boysa.

 

 

Vratimo Djecu U Topli Dom Bad Blue Boys Sisak 1

 

Karte za utakmice možete nabaviti na brojnim lokacijama u Sisku, Petrinji i okolici. Cijena ulaznice iznosi 5 eura.

najčitanije