Dva zlata za Karate klub Sisak

pm

261020211635285464.jpeg

Karate klub Sisak u subotu je nastupio na 10. Kupu Osijeka u organizaciji Karate kluba Esseker u suradnji sa Hrvatskim karate savezom na kojem je sudjelovalo oko 280 natjecatelja iz 30 klubova iz Hrvatske, BiH, Srbije i Mađarske. Na ovom natjecanju za KK Sisak nastupili su Hrvoje Rožić, Luka Crnković, Luka Smuđ i Mateja Bašić pod vodstvom trenera Krešimira Kosa.
Na kraju natjecanja na tatami su izašli juniori i seniori, a u obje konkurencije, kao i u Križevcima, nastupio je Hrvoje Rožić, koji je i ovom prilikom razveselio sensea kluba Marijana Kosa osvajanjem 1. mjesta u konkurenciji juniora odlukom sudaca 5:0 i 1.mjesta u konkurenciji seniora odlukom sudaca u finalnom meču 3:2.
U nedjelju su nastavljena natjecanja Hrvatskog karate saveza tradicionalnim turnirom 16. EuroCup Istria u Poreču, u organizaciji Karate kluba Finida iz Poreča i Hrvatskog karate saveza, na kojem je sudjelovalo 415 natjecatelja iz 49 klubova iz Italije, Slovenije, Austrije, Njemačke, Češke i Hrvatske. Na ovom vrlo jakom natjecanju, za Karate klub Sisak nastupio je Igor Cvijanović, najpoznatiji i najuspješniji sisački karatist. U prvom kolu Igor gubi meč sa 4:1, a kroz repasaž gubi meč za treće mjesto.

najčitanije