Dan vode na sisačkom bazenu

imp

261020211635238175.jpeg

ŠRC Sisak organizira „Dan vode“ na Gradskom bazenu. Natjecanje će se održati u četvrtak, 20. prosinca, s početkom u 18 sati.
„Dan vode“ je natjecanje namijenjeno rekreacijskim grupama, klubovima i tvrtkama koje koriste vodeni medij u svrhu rekreacije. „Ovim neformalnim natjecanjem želimo utjecati na smanjenje dnevnih stresova, te ugraditi osjećaj pripadnosti nekoj sredini (grupi, klubu, tvrtki …)“, kažu u ŠRC-u.

Natjecanje će se provesti u tri dijela:
1. dio – natjecanje u plivanju štafeta 6 x 25 m
2. dio – šaljiva štafeta 4 x 25 m (iznenađenje)
3. dio – rekreacijsko plivanje ili igranje vaterpola prema željama sudionika

dan vode

Ovo druženje i natjecanje namijenjeno je isključivo članovima izvršnih odbora klubova ili roditelja djece koja treniraju u njima, te članova rekreacijskih grupa koje koriste bazen. Na natjecanju ne mogu nastupiti igrači klubova koji treniraju i koji se aktivno natječu u vodenim sportovima. Ekipe svoje prijave trebaju dostaviti do 17 sati 20. prosinca na recepciju bazena. Za pobjednike ŠRC je pripremio medalje, pa tako nagrađuje s medaljama prve tri ekipe u štafeti 6 x 25 m, te najbolje tri ekipe u šaljivoj štafeti.
„Poslije natjecanja pripremamo i prigodni party, gdje vas sve pozivamo na zajedničko druženje u holu bazena. Kako bi se što bolje zabavili i svi fino najeli i nazdravili za novu sportsku godinu, predlažemo simboličnu kotizaciju u iznosu 150,00 kn po ekipi (ako ste u mogućnosti), koja bi se iskoristila za organizaciju .“, poručili su iz ŠRC-a.

Popis ekipa može se poslati na mail adrese: helen.ostojic@src-sisak.hr, info@src-sisak.hr ili na telefon 099 602 1602 , Helen Ostojić.

najčitanije