Vozili smo se u božićnom autobusu!

st

Svaki od dva božićna autobusa Autoprometa ukrašen je s više od 5000 lampica i stotinama kuglica koje stvaraju poseban ugođaj za krajnje korisnike – sisačke osnovnoškolce i vrtićance.
I mi smo dobili priliku provozati se i pogledati predstavu s barunom Munchhausenom, koji neće lagati kad kaže da je jedini čovjek na svijetu koji je bio na svakoj vožnji božićnog autobusa.
‘Kao veliki svjetski putnik odlučio sam malo putovati Siskom sa sisačkim mališanima. Moram priznati da mi je prekrasno, kod djece nema nikakvih lažnih osmjeha, samo velika iskrenost. Zato se veselim svakoj novoj turi’, rekao nam je to barun Munchhausen, kojeg tijekom svake vožnje za sisačke mališane igra glumac Marko Hergešić.
Božićni autobus oduševio je preko 2000 osnovnoškolaca i 600 vrtićanaca, a učenicima četvrtih razreda Osnovne škole Viktorovac na vožnji se pridružila i gradonačelnica Kristina Ikić Baniček.
‘Već prva vožnja pod stručnim vodstvom baruna Munchhausena pokazala da je božićni autobus pun pogodak. Oduševljeni su i sugrađani koji se voze, drago mi je da je naša ideja pala na plodno tlo i da se svima sviđa’, rekla je gradonačelnica.
Kako izgleda vožnja u božićnom autobusu, pogledajte ovdje.

najčitanije