Od Starog mosta posebna besplatna autobusna linija za školarce

imp

Stari Most Stajalište

Zbog konstrukcijske obnove Staroga mosta u potpunosti je prekinut promet automobilima. Do 8. svibnja preko mosta će moći samo pješaci, a od utorka 9. svibnja prolazak mostom zatvara se i za pješake.

 

Kako bi učenici osnovnih i srednjih škola, koji su do sada pješice prelazili Starim mostom, lakše i na vrijeme stigli na nastavu, Grad Sisak je u suradnji s Auto prometom pripremio posebnu autobusnu liniju bez naplate, priopćili su iz Grada Siska. Autobus će polaziti sa privremene autobusne stanice pored Staroga mosta i voziti do Autobusnog kolodvora.

 

Vozni red privremene javne gradske autobusne linije Stari most (Obala Ruđera Boškovića) – Autobusni kolodvor Sisak peron br. 1 – Stari most (Obala Ruđera Boškovića) koja će vrijediti od 9. svibnja 2023. do prestanka potrebe.

 

Povratak bez naknade iz poslijepodnevne smjene učenicima će biti omogućen redovnim gradskim linijama sa stajališta koja su najbliža školama. Za učenike OŠ 22. Lipnja i OŠ Ivana Kukuljevića to je stajalište u Ulici Ante Starčevića.

 

 

Foto – Grad Sisak

najčitanije