Susret „Poduzetništvo kao stil života“ u Sisku

„Poduzetništvo kao stil života“ i kako uspjeti realizirati svoje ideju unatoč svima i usprkos svemu tema je susreta koji organizira Centar za razvoj poduzetništva Sisak.

 

U ponedjeljak, 20.06.2022. u Charlie Brown Caffe – Sisak, ex.Default uz renomirane goste Leonardu Lončar, Josipu Maslac-Petricević, Mateu Aldžić i Ivana Milutinovića, te učenike Gimnazije Sisak i ostalih srednjih škola provedite ugodnu večer.

 

Upoznajte ih i dajte podršku našim mladim sugrađanima koji su se iskazali svojim radom i postigli rezultate na različitim područjima, koji poduzetnički pronalaze svoj put i slijede svoje snove.

 

Kako ustrajati i izgraditi uspješan posao, živjeti poduzetništvo, rješavati nedaće, svakodnevno učiti i napredovati govorit će:

Leonarda Lončar, nekadašnja manekenka, modna kreatorica, uspješna poslovna žena, dizajnerica nakita i vlasnica branda Leonarda L.

Josipa Maslac-Petričević, poslovna žena, vlasnica branda Naftalina sa 80-tak zaposlenih, predsjednica ženskog NK Dinamo, vlasnica nagrade „Inspirativna poduzetnica godine“

Matea Aldžić, mlada poslovna žena s dugogodišnjim poduzetničkim iskustvom, osnivačica prve palačinkarnice u Sisku i vlasnica 3 ugostiteljska objekta sa 10 zaposlenih

Ivan Milutinović, mladi poduzetnik, suosnivač startupa MeLoot, polufinalist izbora najboljih startup-ova u RH za 2022. prema izboru Novac.hr.

Zbog ograničenog mjesta molimo sve zainteresirane za prisustvovanje obaveznu najavu…

 

Projekt traje 12 mjeseci s početkom provedbe u ožujku 2022. U iznosu od 463.497,45 kn sufinanciran je od strane Europske unije iz Europskog socijalnog fonda i  od strane Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske.

 

*Stajališta izražena na ovoj stranici isključiva su odgovornost Udruge za brigu o ženi i obitelji i ne odražavaju nužno stajalište Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske. 

 

 

najčitanije