Sisačke poduzetnice na susretu „Pokreni se i pomakni svoje granice“

imp

Udruga Za Brigu O ženi I Obitelji 6

Zlatno je pravilo da svaka žena drži 3 ćoška u kući. One koje su još k tome i poduzetnice uspijevaju ono što je svima na prvi pogled nemoguće, održavati balans između privatnog i poslovnog.

   

„Pokreni se i pomakni svoje granice“ bio je naziv susreta kojeg je u sklopu  projekta “Centar za razvoj poduzetništva” za žene poduzetnice organizirala Udruga za brigu o ženi i obitelji s ciljem poslovnog umrežavanja.

 

Iskustvo o svom poduzetničkom putu podijelile su brojne sisačke poduzetnice te gošće iz Udruge žena poduzetnica Banovine. Otkrile su kako su dobile ideju, koji su ih strahovi sputavali, odluci da se ipak bace u poduzetničke vode te o okruženju koje ih nije baš prihvatilo niti na prvu pružilo podršku.

 

„Bilo je inspirativno, motivirajuće….pregršt ideja uz veliku dozu podrške“, poruka je sudionica susreta.

 

 

Projekt “Centar za razvoj poduzetništva” traje 12 mjeseci s početkom provedbe u ožujku 2022. U iznosu od 463.497,45 kn sufinanciran je od strane Europske unije iz Europskog socijalnog fonda i od strane Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske.

*Stajališta izražena na ovoj stranici isključiva su odgovornost Udruge za brigu o ženi i obitelji i ne odražavaju nužno stajalište Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske. 

 

 

 

Foto – Udruga za brigu o ženi i obitelji

 

najčitanije