Sisačka Šarena vojska zdravlja pokorila Hrvatsku

st

261020211635286644.jpeg

Nakon pet vikenda druženja uz glazbu, glumu, poticajne stihove i kreativne izazove za publiku diljem Hrvatske, ekipa sisačke udruge Novi svijet, odnosno projekta Šarena vojska zdravlja uspješno je završila ovaj inovativni projekt prevencije ovisnosti. U mjesec i pol svojim pozitivnim i poticajnim uličnim performansom pokušali su u deset hrvatskih gradova na 100 različitih lokacija potaknuti građane na aktivnost i upozoriti ih na štetnost ovisničkog stila života.

Projekt Šarena vojska zdravlja započeo je u Sisku 30. kolovoza, nastavio turneju promocije zdravlja u Splitu, Zadru, Gospiću, Zagrebu, Rijeci, Puli, Varaždinu, Osijeku i završio u nedjelju, 5. listopada, u Vukovaru.
Sisačku je ekipu publika odlično primila u svim mjestima u kojima su izvodili projekt, dijelili osmijehe i pozitivnu energiju.
Projekt je proveden zahvaljujući financijskoj podršci Ministarstva socijalne politike i mladih, a u partnerstvu s Televizijom student iz Zagreba. Kako je sve to izgledalo, možete pogledati ovdje.

najčitanije