Rasprava o volonterskoj politici

imp

Javna rasprava o Volonterskoj politici grada Siska održat će se u četvrtak, 21.svibnja, u kino dvorani Doma za starije i nemoćne osobe s početkom u 13 sati.

Prijedlog Volonterske politike grada Siska je izradila Radna skupina od dvadeset udruga i institucija s područja Siska, a u okviru projekta „Volonterska mreža grada Siska“ koji provodi Agencija lokalne demokracije Sisak pri kojoj djeluje Volonterski centar Sisak, u partnerstvu s Gradom Siskom i Domom za starije i nemoćne osobe Sisak. Projekt financiraju Ministarstvo socijalne politike i mladih i Grad Sisak.
Svrha Volonterske politike grada Siska je izrada lokalnih instrumenata za promoviranje, razvoj i zagovaranje volonterstva kao pozitivne vrijednosti s ciljem razvoja lokalne zajednice.
Tijekom rasprave predstavit će se i regionalni program podrške organizacija civilnog društva E-misija kojem je cilj poticanje aktivnosti aktivnog uključivanja građana u procese planiranja zajednice i donošenje odluka.
Javna rasprava je otvorenog tipa te na njoj mogu aktivno sudjelovati svi građani, djelatnici organizacija civilnog društva i stručnjaci u polju rada s volonterima.

http://sisak.hr/wp-content/uploads/Volonterska-politika-Grada-Siska-radna-verzija.pdf

najčitanije